DIY Zigbee Smart Home Automation Lysdæmper Fjernbetjening Arbejde med Echo Plus Alexa SmartThings Passer til de Fleste Zigbee 3.0 Hub

Ny vare

kr117.47

kr234.95

-51%

Tags:

aqara skifte, til hjemmet, officielle xiaomi, hjem smart, håndværk, sonoff skifte, masse chromecast, elektrisk kontakt med timer, bluetooth audio control switch, tuya zigbee

Produkt Features:

1.Smart ZigBee 3.0 Lys Lysdæmper :Kompatibel med Echo Plus,Smartthings hub og Blink hub.Justere Lysstyrke Via Din Stemme Assistent eller Telefon.

2. Fjernbetjening og Smart App Control: Support Smart App Control til at fjernstyre på smart phone.En af de over ZigBee hub er påkrævet.

3.Voice Control: lyser, og husholdningsapparater gennem Amazon Alexa til frit at stemme styre dine lys,så længe der er stabil ZigBee-signal.

4. I betragtning af status for ustabile netværk eller ingen netværk,ZigBee 3.0 switch er virkelig en uerstattelig skal til at kombinere med ZigBee gateway til at danne et hjem LAN,IKKE MERE BEKYMRE dig om noget netværk.Du er i stand til frit at styre apparater og nyde en langt mere fri livsstil.

5.Familie Deling: Del kontrol med dine familiemedlemmer eller venner.Support flere telefoner til at styre en switch eller en telefon til at styre flere parametre på samme tid.

Packing Liste:

ZigBee 3.0 Smart Switch*1

Brugervejledning*1

Q&A :

1. Q:Er det foreneligt med Google Hjem?A: Ja,hvad du behøver at gøre er at tilslutte din Google hjem til SmartThings eller andre hubs,og så er du i stand til at styre via Google Startside,såvel som Alexa. 2.Q:har jeg brug for en hub til at arbejde med kontakten?

A:Ja,zigbee hub er et must for at skifte til at arbejde normalt.ZigBee 3.0 switch understøtter smartthings hub,Echo Plus hub og Blink hub.

3.Q:Kan den registeransvarlige arbejde med WiFi?

A:Nej,det understøtter kun ZigBee-protokollen.Ingen WiFi understøttet.Echo Plus Kontrol Med ZigBee 3.0 protokol Smart Ting Kontrol med ZigBee-3. 0-Protokollen Understøtter kontrol af Smart Ting, efter at tilføje en ting til sin App.Connect med Google Hjem til Smart Ting eller andre knudepunkter for smart scener kontrol.Støtte Trinløs Lysdæmper Det bedste valg for din store hus, En controller, der kan styre en løkke af lys Enkelte elementer kan sprede ZigBee signal ZigBee 3.0 USB-Stik Stik Smart ZigBee-3. 0 Light Controller Intelligent styring af den enhed, når enheden tilsluttes til de fleste ZigBee 3.0 hub.En Bred Vifte af Husholdningsapparater Kontrollere dit hjem i henhold til fingerspidserne Arbejder med forskellige typer af husholdningsapparater Ikke Brug for nogen anden App-Download og Registrering

Input spænding AC 85-265V, 50/60Hz
Output spænding AC 85-265V, 50/60Hz
Model-Nummer Zigbee 3.0 Smart Switch
Wire Diameter 20-12 AWG
Trådløs Protokol Zigbee 3.0 protokol
Stribe Længde 8-10MM
Certificering ce, FCC, ROHS
Max. Læg Magt 3000W
Garanti 2 År
zigbee IEEE 802.15.4
Mærke YIDIELE
Maksimal belastning 250V/10A
Materiale Plast
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer