4.3" tommer LCD-skærmen for TomTom XL N14644 Canada 310 LCD-Skærm med Touch screen digitizer udskiftning Reparation

Ny vare

kr67.44

Tags:

tomtom, 8 tommer skærm, lcd-tomtom, aun lcd-skærm, batteri til tomtom, 5 tommer skærm, tomtom gps 2, hkc touch skærm, jbl partybox, indsamling sedler canad

Beskrivelse:

* Kompatibel med:XL N14644

* Skærmstørrelse:4,3 tommer

* 100% Testet før Forsendelse

Advarsel:

*Installation guide medfølger ikke, Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af installation af dette tilbehør, kan du være sikker på, at du ved, hvordan til at installere det, før bud,Tak for din forståelse!

*Vi bare kan garantere den ene, du har modtaget, der vil være kompatible med din tablet,

*Du MÅ IKKE købe, hvis du ikke kan acceptere En a+ klasse kompatibel touch screen digitizer med forskellige flex kabel-numre som vores titel/beskrivelse/foto stater er ude af udbuddet på markedet, tak til dig!

1.Hver skærm er testet inden levering & 100% i orden;Reparation/Udskiftning af gamle, knækkede, revnede,beskadigede defekt skærm. 2.Efter at have modtaget varen, skal du ikke rive film, ikke klæber lim på bagsiden, test-maskinen for det første at fjerne den gamle skærm, skal du indsætte den nye skærm, og kontrollere, om følsomheden er normal.Vær sikker på at prøve maskinen først.Sørg for, at kvaliteten er ok.Installer igen.det er nemt at brænde bundkort og tv, er vi ikke ansvarlige. 3.før tilslutning test skal strømmen være afbrudt ,Ellers vil det brænde bundkort og skærmen nemt.Hvis det ikke virker, vi vil ikke være ansvarlig.

Produkt detaljer:

Skærm Størrelse 7~10 Tommer
Produkt Type Tablet LCD -

Relaterede varer