OneTigris Nylon Køretøj Overflade Rensebørste Absorberende Paraply Taske Tilfælde Bærbare Pose Bilvask Mitt Til Udendørs Rejse Biler

Ny vare

kr82.77

kr137.95

-40%

Tags:

bil rengøring machin, onetigris butik, onetigris patches, onetigris sort, slime bil rengøring, bil panel rengøring, Bil Rengøring Af Sprøjten, posen onetigris, onetigris hjelme, bil rengøring 10

Hvorfor Vælge OneTigris Bil Børste?I stedet for at bruge en gammel klud, så prøv en robust nylon børste, der tørrer væk støv, snavs og fugt, at holde din bil ren indefra og ud.Med en lynlås-up design, så det også fungerer som et kort paraply holder, og en håndledsrem, så du kan slid det som hånd i handske til rengøring af dit køretøj.OneTigris Bil Børste Nylon stof og bomuld konstruktion til rengøring af biler og andre overflader Slidt som en handske over din hånd til effektivt at tørre støv, snavs og fugt Kan være en lynlås op og omdannet til en kort paraply holder ikke efterlader ridser til at beskytte dit køretøj Lille, men kraftfuldt værktøj, der er nemt at gemme og hurtig at bruge Specifikationer Materiale: Nylon Stof, Vandtætte Lynlåse, Bomuld Mål: 9.4"(L)*9.8"(W)*1.2"(D)/24cm*25cm*3cm (Unzippered) Vægt: 5.1 oz/145g Farve: Sort Pakke Indeholder OneTigris Bil rensebørste *1

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre SKAL passe til din leveringsadresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER.Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.bujinkan-vejle.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, Hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.bujinkan-vejle.dk.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem.

Model-Nummer TG-QJC01
Størrelse 24cm*25cm*3cm (Unzippered)
Type Lomme, Multi-Værktøjer
Materiale Nylon Stof, Vandtætte Lynlåse, Bomuld, Stof
Vægt 5.1oz/145g
Item bil rensebørste
Mærke ONETIGRIS
Virker rengøring af dit køretøj

Relaterede varer