Fiber Klynge/Løs Rør/Kabel-Jakke Slitter Fiberoptiske af langsgående (stråle rør) løs rør stripper

Ny vare

kr40.34

kr40.77

-2%

Tags:

værktøjer fiber optik, fiber fusion maskine, fiber laser optik, optisk stripper, fiberoptiske stripper, bare fiber optic, fiber slitter, router til fiber, hæmodialyse maskine, fiberoptiske tang

Fiber Klynge/Løs Rør/Kabel-Jakke Slitter Fiberoptiske af langsgående (stråle rør) løs rør stripper

Volks giver forskellige former for værktøj kits.Denne professionelle værktøjskasse er ideel til kommunikation system konstruktion.Det omfatter alle de mest ofte har brug for værktøjer og forsyninger, der kræves for kabel kappe fjernelse og fusion splejsning.Med disse toolkits kan brugeren være kompetente til næsten alle de projekter, der er af FTTx konstruktion, kabel-tv-Konstruktion, opførelse og vedligeholdelse af optiske kommunikationssystem.Funktioner

1. Høj kvalitet med lav vægt, lille størrelse

2. Nem at bruge, dobbelt åbne munden

3. Professionel kvalitet håndværktøj

Forsendelse

Vigtigt: Brasilien Kunder bedes venligst forlade din CPF eller CNPJ nummer, efter du har placeret ordren.

1. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

2. SERVICE TRANSIT TID er fastsat bu transportøren og tider kan variere, især i feriesæsonen.Kontakt os, hvis du ikke har modtaget de varer, overarbejde, vil vi komme tilbage til den løsning til dig inden 24 timer.

3.For at hjælpe købere med at reducere andre omkostninger, når pakken ankommer lokale brugerdefinerede , er bedre, hvis du kan efterlade besked i rækkefølgen.

4. Told-Skat, som skal betales af køber, kan Sælger ikke understøtter Told-og Skat.

5. Fjerntliggende Område Gebyr : Til Fjerntliggende område, DHL/Fedex/UPS/TNT vil opkræve ekstra"Remote Område Gebyr", skal du forstå det.

Betaling

1. Vi accepterer Alipay, Western Union og T/T. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Hvis du ikke kan kassen gang umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen.Returnering/Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, sprcific årsagen til returneringen.Vi accepterer kun returnere varen med Post eller EMS.

3. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Garanti

1. 12 Måneder Garanti (Undtagen konstruerede damagement eller misusage).Ethvert produkt, som vil blive testet i 100% før levering.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden(i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, fejl i enheden, og det ordrenummer.

3. Kunder er ansvarlige for at vende tilbage shipping til os med passende emballage til reparation, og så ville vi være ansvarlig for at gensende forsendelse til købere.Kontakt os først, før du ønsker at returnere det.Vi vil give den fulde adresse.

4. Hvis noget ikke er tilfredsstillende, kan du kontakte os for at løse problemet.Det er os en glæde at kunne rette op på det.Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig!Vi anmoder om, at du straks kontakte os, Før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Vi sætter pris på 5-stjerner positiv feedback, det er godt for vores langsigtede virksomhed, hvad vigtigere er , den sande evaluering vil kunne hjælpe mange købere og styrke troværdigheden af ærlig sælger.

Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os, vi er glade for at besvare alle dine spørgsmål og give svar inden for 24 timer.Virksomheds profil

Volks er en high-tech virksomhed, der har specialiseret sig i design ,fremstilling og salg af Optiske fibre meter, TV-signal level meter og digitalt satellit-finder til indenlandske og udenlandske marked.Vores virksomhed har et godt samarbejde med mange CATV med mange kabel-tv-net-operatører i hele verden,herunder Southease Asien, Mellemøsten,Europa, Australien og Amerika osv., samt at yde service og professionelle løsninger.

Model-Nummer ST-2
FTTH-Tool Kit Ja
optisk værktøj Ja
Vægt 0.15
Dimension 50x40mm
Mærke VOLKSTEC
Stripning fiber kabel Ja

Relaterede varer