NYE Ecovacs Deebot AIVI Støvsuger Robot Støvsuger Med Multi-Gulvtæppe Mopning Rengøring af Robot

Ny vare

kr600.86

Tags:

deebot, børste til samsung støvsuger, deebot t8, robot legetøj, køkken vandhane, vacuum cleaner, fliser, styj02ym, gulvskrubben, K89

Populære Ecovacs Deebot T8AIVI Støvsuger Robot Støvsuger Med Multi-Gulvtæppe Mopning Rengøring af Robot

Det er en Kinesisk version, og APP ' en har to sprog: Kinesisk og engelsk.Der er behov for en konto for at aktivere denne enhed (jeg vil sende dig konto og password), så du kan bruge alle dens funktioner som normalt, men Google Alexa er ikke understøttet midlertidigt ---- Hvordan til at indstille APP sprog: https://youtu.be/tbi5j8a1lVM Hvordan til at oprette den robot, der taler sprog system: https://youtu.be/EugpXXaDGaY DEEBOT OZMO T8 AIVI For En Bedre Leder Hjem DEEBOT OZMO T8 AIVI, med revelutinoary og opgraderet AIVI™ - teknologi, leverer et nyt niveau af interaktion og dybere rengøring end nogensinde før.Flere hindringer, der kan genkendes automatisk, kan du sige farvel til at få stukket fra nu af

Produkt Beskrivelse:

Den Ecovacs Deebot T8AIVI 2-i-1 støvsuger og tørrer robot har op til 3 timers batterilevetid og er den mest magtfulde DEEBOT nogensinde.Med 3 niveauer af sugeeffekt (normal, Max antal, og Max plus), og flere andre fantastiske funktioner, DEEBOT sætter en ny standard for daglig rengøring.Dette produkt er et officielt autentisk produkt, og "SN" nummer for at kontrollere dens ægthed.

Vigtige Funktioner:

OZMO™ Mopning

Tæppe Afsløring

Smart Navi™ 3.0-Teknologi

Multi-Gulvtæppe Kortlægning

Ubegrænset Virtuelle Grænser, Areal Mode Custom Mode, Planlagt Rengøring

Op til 200 Min.Runtime og 430 mL Skraldespand

Version: Kinesiske version

APP støtte sprog: Kinesisk, Traditionel Kinesisk, engelsk.

Funktioner:

Op til 200 Minutter af Batteriets Levetid.

Med en forbedret batterilevetid, din robot kan kort og ren større boliger i en enkelt opladning.

2-I-1 Støvsuger og Tørrer.

Mens støvsugning, den OZMO mopning system sikrer hårde gulve få en grundig ren, alle på én gang.Kontrol vanding niveau igennem app ' en.

Tæppe Afsløring

Under den tørre proces, DEEBOT vil undgå tæpper.

Samtidig årsagen til, at det vil automatisk øge sugeeffekt en dyb ren.

Vores stærkeste DEEBOT endnu.

Med 3 niveauer af sugeeffekt (Normal, Max antal, og Max Plus), der er optimeret indsugnings-kanal/montering, og 24 cfm af magt, fanger støv mellem revner og andre svært tilgængelige områder har aldrig været så nemt.

Power i din hule hånd.

Området Tilstand

Vælge specifikke områder at rengøre ved at tegne kasser eller udvælge specifikke værelser i app ' en.

Virtuelle Grænser

For at undgå rengøring af specifikke områder, skal du blot tegne linjer til at angive områder med begrænsninger.

Vand Flow

Kontrol af vand flow fra tank til pad ved at vælge lav, medium eller high for et perfekt mopning.

Multi-Gulvtæppe Kortlægning

DEEBOT kan scanne og gemme flere kort af forskellige niveauer af dit hjem.Du kan tilpasse rengøring af områder i de enkelte kort.

Løbende Rengøring

DEEBOT vil gå til sin oplader dock, når lav på batteri, skal du oplade, og derefter genoptage rengøring lige der, hvor det slap.

Beskyttet Rengøring

DEEBOT bevæger sig sikkert ved hjælp af klippe-sensorer til at rense omkring trapper uden at falde, mens anti-kollisions-sensorer og gummi polstring til at beskytte og undgå, at møbler og vægge.

Kontakt venligst Vores Kundeservice, Hvis Du Modtager Varerne.Vi Vil Guide dig, Hvordan Du Bruger T8 Aivi

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Vender tilbage

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, som vi kan.

Alle varer kontrolleres inden afsendelse, så hvis du ikke er tilfreds med købet,kan du udveksle elementer i 7 dage, og du skal kontakte os inden for 24 timer efter modtagelsen af dit køb.

2. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage,

køberen vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Forsendelse

1. Vi vil sende varerne så hurtigt som muligt, efter at den fulde betaling er blevet bekræftet.Hvis betaling ikke er tilgængelig, vil din ordre automatisk blive lukket.

2. Vær sikker på, at tilbyde dine Detaljer Navn/Adresse/ postnummer/telefon-nummer, der er nødvendige af transportøren om Internationale Forsendelser.

Når pakken retur på grund af din fejlagtige oplysninger, men vi kan ikke tage ansvaret for.Alle omkostningerne som følge af den forkerte oplysninger vil blive givet af køber.

Koldt/Varmt Vand, Kontrol Type Enkelt Indehaver Dual Control
Oprindelse KN(Oprindelse)
Antal Håndtag Enkelt Håndtag
Model-Nummer Ecovacs Deebot T8 AIVI
type1 Deebot AIVI
Funktion Følelse Vandhaner
Certificering CE
Ventil Kerne Materiale ABS
Stil Moderne
Overfladebehandling Lakeret
Type2 AIVI

Relaterede varer