2016 LAP af Juan Tamariz, Yann Frisch og Dani DaOrtiz 1-5-Magic tricks

Ny vare

kr36.11

kr51.63

-31%

Tags:

magic, daortiz, magic trick, pet shop, dani daortiz, tom sten, maskinen film, tryllekunstner tricks professionel, 8x8 dot matrix led display, max smykker læder

Kære nye og gamle kunder, og alle vores produkter er på lager og kan sendes så hurtigt som muligt.Velkommen til at købe.Jeg har over 30.000 produkter.Vi viste kun nogle produkter.Hvis du ikke kan finde det produkt, du har brug for,så skriv til mig og jeg vil hjælpe dig.For de bedste priser og service,Venligst være opmærksom på at min butik, tak.

ingen gimmicks omfatter

LAP af Juan Tamariz, Yann Frisch og Dani DaOrtiz 1-5

LAP, VED JUAN TAMARIZ, YANN FRISCH, OG DANI DAORTIZ, BESTÅR AF FEM DISKE, MED MERE END TI TIMER -- DET ER EN AF DE MEST KOMPLETTE VÆRKER OM KUNST AF LAPNING.

DVD 1 - FILOSOFI - Dani DaOrtiz er komplet filosofi på skødet, fra det teoretiske til det praktiske detaljer i skødet.Ideer, teknikker, effekter og den generelle brug af alt at gøre med skødet.I det segment, der kaldes " - Perspektiv," Juan Tamariz viser os sin vision af lap, begyndende med Slydini og udvides på ideer aldrig offentliggjort før.

DVD 2 - BALTASS - For første gang, Yann Frisch giver os et fuldt detaljeret forklaring af hans Grand Prix FISM act, baseret på den konstante brug af skødet, samt mange andre fysiske og psykiske teknikker.Ideer, teknikker og anlæg, alt er forklaret i detaljer.I "Perspektiv" - segmentet, Lennart Green åbner sit sind om, at denne kraftfulde våben, kaldet lap, der viser, mønt og kort teknikker.

DVD 3 - TEKNISKE - Yann og Dani diskutere ideer, begreber og teknikker, om lapning skifter, lapning handlinger og hentning af teknikker.I "Perspektiv" kapitel, Miguel Angel Gea fortæller om sin undfangelse i form af teorier, teknikker og tricks.

DVD-4 - PRAKTISKE - Den mest praktiske del af dette arbejde, med et live show med tolv effekter forklaret i alle detaljer.Desuden, i "Perspektiv" - segmentet, Gabi Pareras viser os sin dybe forestillinger på skødet, dækker ikke kun den filosofiske, men også de praktiske.

DVD-5 - OG-MERE - Denne DVD viser os en verden af Yann Frisch og alle hans fascinationer til lapning teknikker, der præsenterer næsten firs teknikker med en kop og bold, som skifter farve, transformationer, forsvinder og optrædener.I "Perspektiv" kapitel, Gen Matsuura afsløret legenden om Slydini, i næsten en times samtale, hvor Slydini er afsløret gennem historier og teknikker.

Funktioner Lære
Advarsel ingen gimmicks i prisen
Størrelse One Size
Performance Form Close-up Magic
Materiale Papir
Type KORT
Aldersgruppe Voksne
Køn Unisex

Relaterede varer