HDD PCB ST3250310AS FOR SEAGATE/Logik yrelse/Board Nummer: 100468303 100471144

Ny vare

kr79.71

Tags:

disk plug, pcb-seagate, indretning gamer, kzt data recovery, ekstern seagate, bestyrelsen seagate, hdd pcb, udvide sata, harddisk protector, micro sd-kort data opsving

HDD PCBST3250310AS FOR SEAGATE/Logic Board.Bestyrelsen Numer: 100468303 ,Harddisken er ikke nævnes.dette pcb har to typer, den ene er uden BIOS, en uafhængig BIOS, ikke uafhængige BIOS,bedes du fortælle os den vigtigste kontrol IC og motor digital pcb antal position Bemærk venligst: 1.Disse plader er brugt, komponenter på printpladen, som ikke falder, interface ikke bryde. 2. Alle PCB har været testet inden afsendelse.Hvis PRINTET er defekt under forsendelse, bedes du informere os med det samme efter din modtog den. 3. Hvis du ikke er sikker på, at PCB er kompatibelt med din HDD eller ikke.Kontakt os Udskiftning af PCB kun kan løse det problem, der er forårsaget af PCB defekt og HDD fejl er ikke altid forårsaget af PCB defekt.Dette PCB er ikke garanteret at lave din HDD.Main Controller IC: TTB5041A0 eller V54813 (Både IC er kompatible med hinanden) HDD Combo Motor IC: 100366972 eller SH6960BE (Både IC er kompatible med hinanden Bord Nummer: 100468303 (sørg Venligst for, at din oprindelige PCB board nummer er den samme som vores PCB) Bemærkninger: Hvis din HARDDISK-firmware, dato, kode og site-kode er forskellig.Du kan bytte BIOS-chip fra oprindelige PCB til udskiftning af PCB, for at gøre udskiftning af PCB-kompatibel med din HDD.BIOS-chip position, Hvis du har brug for vores hjælp til at skifte BIOS-chip på PRINTET, bedes du kontakte os.Tak skal du have.Obs: Udskiftning af PCB kun kan løse det problem, der er forårsaget af PCB defekt.Hvis din HDD med følgende problem:- Symptomer på fiasko: drevet tændes normalt (ingen tikkende lyde, fejl osv.) men ikke vil genkendes af computeren drevet tændes normalt, og genkendes korrekt, men vil rapportere en størrelse på 0 bytes drevet tændes, men rapporten SMART fejl på boot Udskiftning af PCB kan ikke løse ovennævnte problem.Disse problemer er forårsaget af HDD firmware beskadiget.

Der er forskellige REV ST PCB board: REV-A/B/C/D/E, de fleste af de forskellige REV er compatiable, ikke anmode vigtigste chip, glat chip er andre chips skal det samme, og endda forskellige main&smooth&andre chips er compatiable.For sjældent bord nummer, skal du angive REV.ellers bygger vi kender det compatiable, vil vi skibet i tilfældig.Brug: 1. Når du får vores bord, træk det på din harddisk direkte at teste, om dit drev effekt på, om cd-spin. 2.1 Hvis ja, så SKAL du bytte din egen BIOS chippen på mit bord, drevet vil fungere godt igen. 2.2 Hvis nej, pls ind igen drevet problem, måske andre dele vil have problem, blot som hovedet, osv.Når du har fundet bestyrelsen kan ikke fungere godt, er det ikke klogt at åbne tvist direkte!pls straks kontakte sælgeren, vi vil hjælpe dig med at løse dit problem!

Mærke PAISE
Type PCI-E Riser
Produkter Status Lager
Model-Nummer 100468303

Relaterede varer