2021 Mænd MTB Cykling Jersey med Lange Ærmer MTB Cykel Shirts Åndbar Mountain Cykler sportstøj Maillot Ciclismo tøj

Ny vare

kr75.48

kr134.76

-44%

Tags:

bmx styr frempind, ballroom kjole pige, air ride tank, man utd, duck party, rashford, hawaii mænd, mtb cykel, rusland kvinde, cykel liv

Størrelse chart

Størrelsen kan have en afvigelse på 1-3 cm på grund af stoffet og manuel måling.Brugerdefineret størrelse er altid til rådighed, er du velkommen til at kontakte os for nærmere oplysninger.

Emballage & vision detaljer

Forsendelse Politik

Shipping tid: 15-25 dage levering med Post Post. 7-15 arbejdsdage med Hurtig fragt.Vi håber, at ankomsten af din post er altid rettidig, men da det er en international levering, fragt tid er meget afhængige af kurer virksomheder og lokale Told (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol, når udstationering.Skulle der være eventuelle spørgsmål, der opstår fra denne forsendelse, er du velkommen til at kontakte os.Mens vi bestræber os på at yde gensidig og positiv transaktioner.Tracking nummer vil kun blive tale om Registrering Forsendelse.Pakker sender normalt 2 til 5 arbejdsdage, og kan tjekke online (dog ikke weekend og helligdage) efter modtagelse af betaling.Sjældne genstande og store ordrer kan tage lidt længere tid.

Returret

Hvis de elementer, du har modtaget med uacceptabel fejl, brudte detaljer eller ud af ordre, bedes du underrette os inden for 3 dage efter levering.Vi vil undersøge den nærmere, og at de reagerer aktivt på at løse tvisten i positiv og fleksibel måde.

Feedback

Eventuelle kommentarer og feedback ville være super værdsat.Det vil være meget opfordres værdsat at sende 5 stjerner med positiv feedback, hvis du kan lide produktet.Kontakt os venligst for at opnå en hurtig løsning, hvis nogen var fejl og mangler.Nyd shopping i vores butik.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål/rådgivning før eller efter bestilling.Vi er kunde-orienterede åbne og vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer eller spørgsmål, og vi sætter pris på den mulighed for at få en fair transaktion.Tak skal du have.

Lynlås Længde Ingen Lynlås
Mærke CAWANFLY
Stil Sport
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Sport Type cykling/motocycle/downhill
Sæson Vinter
Element Type Trøjer
Stof Type Klædes
Oprindelse KN(Oprindelse)
Feature4 Air flow
farve teknik Sublimation
Ærme Længde(cm) Fuld
Køn uni-sex,mænd,kvinder
Feature2 Åndbar
Feature3 Lav vægt
Model-Nummer 33
Materiale 100% Polyester
Feature1 quickdry

Relaterede varer