Højttaler Beskyttende Silikone Cover Anti-fald Udskiftelige Beskyttelse af Beholder til Bose Bærbare Hjem Højttaler

Ny vare

kr37.95

kr59.29

-36%

Tags:

qc35, BOSE, bose hovedtelefoner headset, SODO, qc20, bluetooth, bose højttaler, bose soundlink, forsinkelse højttaler, classic højttaler box, 280 pro

Funktioner: 1.Fine Design: coveret har den udsøgte design og en bred vifte af lyse og interessante farver, du direkte kan spille musik uden at fjerne silikone case, som vil spille en fremragende rolle, og samtidig beskytte den højttaler, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

2. Særlige Design: coveret er lavet af holdbart silikone materiale, som har en ren silikone shell, og coveret er designet til Bose Bærbare Hjem Højttaler, som passer til den højttaler, du køber.

3. Power-Knap: Bekvemt slå højttaleren til eller fra uden at fjerne den fra etuiet.Og dække funktioner opladning hul på sin sag, som er nem at oplade, ingen grund til at trække højttaler.

4. Bærbare Design: coveret er let at bære, der er en regnskabsmæssig hul på toppen for let transport, og hængende på cyklen, som kan udføres på rygsække, cykler og andre genstande, som en klingende hul til at videregive alle af høj kvalitet lyde som forventet.

5. Pakken Indeholder: pakken indeholder 1 x fleksible silikone ærme, og ingen anden ting er inkluderet i prisen. (Bemærk: pakken omfatter kun de tilfælde, der er ingen højttaler er inkluderet)

Specifikationer: Specifikationer(om):

Materiale: Silikone

Vægt: 115g

Farve: sort, rød, grå, blå

Funktion: at beskytte din Bluetooth-højttaler, faldende-bevis, vaskbar

Packing Liste:

1 * Beskyttende Dække (taleren er ikke inkluderet i prisen)

• Alle varer vil blive afsendt indenfor 2 arbejdsdage, efter at betalingen er godkendt.• Alle varer sendes via Post, e-Mail, som normalt tager 15-35 dage til at ankomme.• International fragt kræver mere kompliceret forsendelse procedurer (som begge lande told -, transit-stationer osv.), ligeledes vil effekten af mange faktorer, såsom helligdage, vejr osv, så det vil sandsynligvis tage længere tid for dine varer for at nå frem til den endelige destination.Tak for din forståelse for dette emne.• Told, moms og eventuelle andre afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Land Leverings Tid(Via Post, Luftpost)hverdage + lørdag + SundayNorth Amerikansk /Vest Europa 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Asien 15~45 daysSouth Amerikansk 15~50 daysEastern Asian 7~20 daysOthers 15~60 dage

Kontakt os

Vores kontortid er :- 9:00 til 18:00 (GMT +8) mandag til fredag 8:30 til 12:30 (GMT +8) af SaturdayAnd vores kontor er lukket søndag og helligdage, (Kina)Vi undskylder for det sene svar i løbet af ferien

Vores Mission:

1. For at eksportere varer af høj kvalitet fra orienten til en konkurrencedygtig pris til dig.2. At arbejde med vores kunder for at opbygge sin forretning .3. For at maksimere vores internationale købers rentabilitet og konkurrenceevne.Kom tilbage snart og besøger os igen!

Pakke Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Højttaler Tilfælde
Materiale Silica Gel

Relaterede varer