inkassofirma

Inkasso er den bedste måde at få folk til at betale hvad de skylder

Inkasso er den bedste måde, at få folk til at betale de penge de skylder til virksomheder. Inkasso sikrer nemlig inddrivelse på den rigtige måde

Inkasso er noget vi giver til hinanden

Jeg har en ven som for et par år siden blev registreret hos Inkasso. Han havde lånt 150000 fra vivus fordi han skulle på sin drømmerejse. Hans drømmerejse bestod af et seks måneders eventyr rundt omkring i USA. Der skulle ikke spares på noget. Hvorfor tage offentlig transport, når man kan leje en hummer som kører langt på literen? Hans slogan har altid været, at man skal leve mens man gør det og elske mens man tør det. Det må man så sandelig sige at han gjorde. Foruden leje af bil, kunne han godt lide at bo på rigtig dyre hoteller. På hotellerne var det selvfølgelig de dyre suiter, som tiltrak ham. Han havde jo penge på kortet, og hvis dankortet sagde nej, kunne han jo altid låne nogle flere penge. At han en dag skulle ende i inkasso strejfede ikke hans tanker. Da han kom til Las Vegas besluttede hans sig også for, at når man nu endelig var i byernes by, så kunne man jo lige så godt spille lidt, eller vinder man jo aldrig. Det resulterede i at han tabte 25.000 kroner på en enkelt aften alene. Aftenen efter prøvede han at genvinde det tabte, men tabte yderligere 5000 kroner.

Find et professionelt inkassofirma på dette link.

Efter en tur ved inkasso tænker man sig om inden man låner igen

Min ven har aldrig haft øje for økonomi. Han bruger nærmest alle sine penge før han har tjent dem. Nu var han i USA, med et lån på 150.000, og det kunne ikke gå hurtigt nok med at bruge de penge. Da han havde brugt alle sine 150.000 kroner, var han kun halvvejs igennem sin rejse. En dag sad han i Los Angeles og ville betale hans restaurantregning. Tjeneren kom dog og sagde at hans dankort var blevet afvist. Der gik det op for ham at han havde brugt alle sine penge. Da han ikke betalte sine penge til tiden, valgte vivus at trække ham til inkasso. Her gik det for alvor op for ham, hvor uansvarlig han havde været med alle sine penge. Han skyldte nu 150.000 kroner væk, og anede ikke hvordan han skulle skaffe dem. Han frygtede at mødet med inkasso ville være den værste dag i hans liv. Han havde hørt rygter, om at inkasso folk, var sådan nogle ubehagelige typer, som skulle have sine penge om man så skulle røve en bank for det. Men han blev virkelig overrasket. Inkassofirmaet virkede yderst professionelt, og det lykkedes dem at lave en ordning, der sikrer at vivus får deres penge, og han på et tidspunkt ryger ud af Inkasso igen. Hvis inkassofirmaet ikke havde været så professionelle, kunne det være han havde forsøgt at optage yderligere lån eller helt opgave at betale sin gæld igen. Men nu afdrager han på gælden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *