Mobilabonnement

Her finder du forskellen på mobilselskaber og mobilabonnementer

Det kan være svært at finde ud af hvilket mobilselskab, som kan give dig det mobilabonnement, der passer bedst til dine behov og forventninger. De mange forskellige tilbud og opgradeirnger af de forskellige abonnementer kan være forvirrende at finde hoved og hale i, og måske betaler du for mere end du behøver. Er du også i tvivl om hvilket abonnement der passer bedst til dig og måske hele din familie, så får du her en hurtig opsummering, der kan gøre dit valg lidt lettere. Du kan også kigge på https://mobilabonnementpriser.dk/.

Top 3 mobilselskaber – kundernes favorit

For en undersøgelse af mobilselskaber for juli 2017 ligger Telmore i spidsen efterfulgt af Oister, og plenti, som alle tre har fået en vurderinger over 9 ud af 10. Med andre ord er de tre altså kundernes favoritter og mest valgte mobilselskaber for juli måned. De tre selskaber har forskellige fokuspunkter, så derfor får du her et overblik over forskellen på de tre selskaber. Samtidig er selskabet Telia i krise og mister abonnenter ifølge Metroxpress.

Først har vi Telmore. Telmore ligger prisen på 129 kr. om måneden, som er den højeste af de tre, men det er forståeligt, da de lover 20 timers taletid og 20 GB data. Telmore er det perfekte valg for familier eller enkelt personer med høje databehov, det kunne f.eks. være familier med teenagere, som ønsker at være fri for bekymringer om overskridning af data, når det perfekte selfie skal opdates til de sociale medier. Hvis de 20 GB ikke er nok, så reklamerer plenti med fri data og fri tale for 119 kr. om måneden, hvilket er perfekt til dem, som ikke vil begrænses af et loft.

Bedst til prisen

 Hvis din forventning ligger hos prisen, eller hvis du har et stort behov for at være på farten uanset landegrænsen, så er Oister det perfekte valg for dig. Reklamerne med den talende østers med dårlig humor har taget Danmark med storm, siden sin oprettelse og ønske om at være bedst til prisen. Oister start deres priser fra 89 kr., hvor du får 12 timers taletid og 12 GB. De er altså det perfekte valg for børnefamilierne eller ældrere forbrugere, som ikke har et særlig stort behov, og som har økonomien i tankerne, når de vælger mobilabonnement. Derudover reklamerer Oister med udenlandstelefoni fordele, hvor de sammen med 3 tager hensyn til dem med mobilhåndbagage, som har brug for at være tilgængelige på farten og på rejsen, uden at det skal koste en formue at være i kontakt med andre.

Godt råd på vejen

 For alle selskaber loves der fri SMS og MMS, og det er snart svært at finde et mobilselskab, som ikke inkluderer fri SMS i deres mobilabonnementer. Det er altså en bekymring, som du hurtigt kan kaste fra dig igen.

Til familien: Selvom familiepakken virker mest overskuelig, så pas på! Flere steder viser undersøgelserne, at familiepakkerne snyder familierne fra hvad de kunne have fået ved seperatabonnementer. Så husk at tjekke en ekstra gang, hvilke fordele familiepakken lover, så du ikke bruger penge på noget, du kunne have undgået med et enkelabonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *